SNAIL


Lilla snigel, lilla snigel


Workit

Ska iväg och träna nu, HARE! (skriver när jag kommer hem)

Inte gott

Jag har gjort egen oboy, fyfan vad äckligt det var jag dör det smakade... Obeskrivligt illa, inte något som jag planerat att göra om. Inga läxor idag, riktigt skönt! Juste skolfoto idag, jag vet inte om jag blev så bra på klassfotot men på ensam fotot så ser jag ut som en groda.. jätte kul heh.

HAHAHAH


När vi bakade hos Karolina. AWESOME!


Purple

Om my gosh, jag har sveriges ballaste strykjärn, det är lila AS SNYGGT. love it! Undra varför jag aldrig har sett de förut? (HAHAHAH) Hur som helst så äger jag heltplötsligt på att stryka.

Pälsmössan


Pälsmössa hiss eller diss?
Personligen så skulle jag aldrig kunna ha en sån seriöst, men dom är jävligt balla !


Politik in my rooompaah

Sitter här och gör lite läxor.. Jag har värkligen jätte roligt just nu. Eller jo det har jag för jag har läx pause, så nu sitter jag och blänger på fejjan *gilla* haha! I morgon så ska vi ha so läxförhör om politik, och no kroppen? Vet inte riktigt. Men nu till baka till fejjan.

random

Sitter vid datan och geekar desperata hemmafruar, kan inte sluta kolla. Men snart får jag ta och göra det för då ska jag måla klart min anslagstavla JIPPIIIEE, eller nåt. Nu tillbaka till tittandet heh..

modekungen.se


As fin Wang inspirerad väska! 799:-


läxor

Sitter här och gör läxor, fy fan vad jobbigt det är. Men jag överlever nog... Juste jag har precis målat min anslagstavla vit (förut var den brun träig) Hoppaas det blir snyggt. Lägger ut bild på den senare!


Im BAD

Ohojj, vilken usel uppdatering utav mig. Men dom senaste dagen/arna har jag varit hos Matilda vi har gjort lite random saker kul! Vi var också för ett tag sen ute och "jogga" i ungefär en och en halv timme, DUKTIGT! Sitter vid tv:en och ska se på bröllopsfotografen som går på 4an. HARE CHILL!

Lördags outfit!


Tjocktröja Vemdalen
Jeans tights - Vero moda


Roligt


Fan, vad snyggt! Bild från igår.


B&J

Snabb inlägg, måste "packa" ska till matilda och sova där! Skit najs, vi ska tjocka oss med b&j MUMMS !!


BILDBOMB

Bilder från igår!

OOOTROLIGT SKÖÖNA BILDER !

HÅL

Idag så hade vi en ENORM håltimme på ungefär 3,5 timmar! Karolina hade till och med 4 timmar. Det var en precis lagom lång håltimme, för jag, Gassia och Matilda gick hem till Karolina och bakade. Vi bakade en jävla massa, en sockerkaka och havreflan! JAG ÅT MEST! och höll på att spy efteråt, men det gjoorde jag aldrig men någon som gjorde det var våran matte lärare så vi fick gå hem tidigare YIPPIEE! Snart ska jag iväg och träna. HARE BRA !

min låt!


Alors on danse ! MIN LÅT ;)


nu går jag ut.

Idag slängde jag mina älsklings skor! RIP, skorna har varit med min i över  2 år. HAHAH dom såg för jävliga ut helt enkelt, men dom är grymt älskade! Idag är det min systers namsdag (louise) GRATTIS! Det bästa med att hon har namsdag är att jag får trårta, gott!

Pic's


Uffe, alla bilder från skoldagen igår ;D


SEKUND

Andra skoldagen idag! Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte riktigt meningen med att ha långa skoldagar, man sommnar ju typ!? Håller ni inte med GRYMT onödigt! Vi har också fått en ny svenska lärare *host*kärring*host*.. Efter skolan så åt jag och Matilda mackor, späännande. För att senare gå till karolina och leka lite. Super kul.
Ohojj fångarna på fortet har börjat ska kolla !!

Grattis!


Söta Ebba fyller år idag ett STORT grattis till henne !


hyper

Okej, vill ni veta hur många mackor jag åt till frukost idag? Aja ni kommer få  veta det hur som helst, 6st REKORD (om man inte tänker på gången hemma hos Celine) hehe. Jag är jäättte mätt och jäätte hyper så jag springer runt lite random hemma !

STÄDTANT

HAHA, jag sitter och väntar på att min tröja ska vara klar tvättat, fyfan vad kul man har.. Detxter går just nu på 6an så jag sitter lite och slö kollar på de! och ska fortsätta göra de nu ;)


Acne favoriter


När jag blir rik så ska dom här helt klart få plats i min garderob!


REAL

Första "riktiga" skoldag, alltså med lektioner och allt. Gud jag misstänker att jag kommer att avlida under den här terminen gud så jobbigt allt ska vara med skolan ! Men men. Det har inte hänt så mycket idag bara lite random, men det går väl bra det också antar jag! Snart ska jag lägga upp dagens outfit, ska börja göra det nu när man har lite vettiga kläder på sig.


Tack!


Fick just dom här snyggingarna av mormor, det är bara att tacka !


K&M

Matilda gick för en stund sen, vi gjorde klart våran video. Den suger Jag kommer att lägga ut den här senare så ni kan få se den och avgöra vad ni tycker. Det var nog roligare att spela in den än var den va i självavärket. Men vi hade j*vligt kul hursom helst!


looosing you



Losing you - Dead by April


SKÄRPNING !

Vaknade precis, eller för sisådär 20 minuter sen. Just nu ser jag ut som ett litet troll, jag har sminket kvar från igår under ögonen mitt hår är "otroligt fint" och jag känner typ min egen andedräkt EUW! Det har bara varit ett inlägg per dag de senaste två dagarna men idag så blir det skillnad!

Heh

Igår blev det bara ett inlägg, men jag hann värkligen inte mer! Jag lovar det var den roligaste kvällen (och natten) på väldigt länge jag höll på att dö ungefär 10/min, hysteriskt kul. Nu sitter jag här och har råkat få bodylotion i ögat fyfan vad det gör ont!! KLANTIGT. Ska kolla lite på tv nu och kanske städa lite.


Erkänn vi är väligt söta ! (HAHAH bild från igår)


Raw

Idag var det kulturhuset med klassen lite lame. Ebba missade sitt tåg (dvs. sin klass) så hon fick gå med våran klass heladagen, det var väl trevligt! Efter kulturhuset åkte jag, Matilda och Karolina för att träffa ett ragg från fejjan, han var lite blyg antar jag han sa inte så mycket, men jag prata hela tiden menmen. Ikväll blir det SPIDERMAN med M & K ! :D 


Bilder från skansen


Alla tuffingar i Joars kepa!


Gassia, Emma och Fanny


Sofia, Matilda och Karro

Skansen

Det var på skansen vi var med klassen, det blir kulturhuset i morgon! Jag LÄNGTAR inte... heh, men det var faktisk helt okej att var på skansen, jag var med många. Nu sitter Matilda och leker lite med min mobil dvs. hon sätter på "diamanter", det blir as fint ;)


Brottom!

Snabbt inlägg ska snart till Matilda och sen ska vi gå vidare till stationen för vår klass ska till kulturhuset ? kanske kommer inte riktigt ihåg men något liknande var det i allafall. Måste skynda nu !

BAD

Hemma! Såhär har min dag varit; Skolan börja halv 9 gick till Matilda sen gick jag, hon och Karolina till skolan tillsammans. Iskolan hände inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig.. Men efter skolan så fikade jag, Matilda och Karolina på geatu, jätte gott! Efter det så åkte vi omkring lite random. Men sen hände det roliga vi våldgästade Gassia hoho, busbarn! Men det var kul har alltid viljat se hur hon bor, det var jätte fint ! Sen har jag handlat mat, och bakat chokladbollar, fett interesant !

Förstadagen


Första dagen iskolan ska möta Karolina och Matilda och gå till skolan med dom!

btw. vad tker ni o mitt ansikts - lyft (uuber sexigt jag vet )


Näe

Sitter och äter varmmacka skit gott, idag har det varit shopping jag köpte en väska från newyorker och ett linne som också kommer där ifrån + benvax ida och jag ska vaxa benen fyfan vad ont det kommer att göra! Men ska man va fin så får man lida pin eller vad man nu säger. Ska fortsätta äta macka nu !


"in the end"

In the end - Linkin Park

- Grymm låt !

im alive.

Har äntligen vaknat, snart ska jag och min kära tvilling Ida åka och shoppa lite bra att ha saker. Jag måste också ha en väska. Det börjar bli lite akut nu ! Eftersom vi börjar skolan i morgon, jippiee !! (ironisk)... Nu ska jag äta frulle skriver sen !

KAN INTE SOVA!

Gud så jobbigt det är nar man ligger i sängen och vrider på sig för att man inte kan sova, eller hur !? Så nu sitter jag här och gör exakt ingenting. Men andledningen att jag inte kan sova är nog att jag åt grymmt sockrade saker innan jag gick och la mig inte så smart, men nu ska jag Facebooka lite tror jag !

Oufit


Nya linnet VeroModa Shorts H&M Skor Converse.

AJSOMFAN

 

Okej, just nu sitter jag här och dör av smärta, CAN U FEEL THE PAIN ? Jag var ju hos tandläkaren med Matilda, och då spännde dom min tandställning, ont! Efter jag hade varit hos tandläkaren så gick jag och Matilda runt lite i centrum och kolla, såklart köpte vi frapino skit gott!  Det är träning ikväll men jag har ju slutat men ska ge Johanna sina byxor, så ska gå dit i alla fall (får gömma mig från tränarna)

Sexiga brudar heltenkelt! HAHAH


tänder

Idag så ska jag till tandläkaren och fixa till tänderna (hahah?) Matilda ska hursomhelst följa med mig! Innan det blir det fika hoss henne, det kommer komma rör juckare hem till henne förstår du, nu ska jag fixa mig lite.

I BELIVE I CAN FLY!


Åhh, shit va ball bild va !? den set uuunderbar ut engligt mig !


Oh, shit

Sitter och överdosar Extra drops, så goda man blir grymt beroende! Fast det blir tarm tömning när man använder toaletten som Matilda uttryckte sig, haha! Halv kollar också lite på Heroes! Ida har fått låna säsong 1 av en kompis, så nu sitter hon och nördar. Kläderna i förra inlägget var från dagens shopping tur.

SKIT GOTT ! :D

Vero Moda & Disel


Jeansen ser inte så snygga ut men dom är skit snygga på !


Hey soul sister!

Ny vaknad karin vid datan, idag ska jag och min syster Ida åka och shoppa lite grejer! Ni komer att få se vad det blev när jag har kommit hem, det kanske till och med blir lite pictures, kul va !? Nu är det dags för frulle.

Jävligt balla!

Nu är jag hemma från min och Matildas piknik lite annourlunda men mysig ändå! Vi svingade i lijaner, sååå kul rakt ner i vattnet, jag fastna med tårna några gånger fy fan vad ont det gjorde. Vi gick skit långt också riktigt jobbigt. En annan sak vi gjorde var att dicka läsk, jag blev skit kissnödig hela tiden !

jag och matilda idag !


VARMT

Det är grymt varmt ute idag! Har legat ute lite på balkongen och shteekt, men det blev för varmt så jag gick in. Matilda och jag ska ha piknik, jag ska ta med mig sodastream läsk och riskakor, haha mumms!
btw. snart så lägger jag upp bilder på det jag köpte  igår !


fanfanfan

Nu är jag hemma igen, har våldgästat Matildas kräftskiva! En utav tjejerna som var där satt och stirrade på mig om hon kolla mer så skulle nog ögonen trilla ut (HAHAH). Jag har ätit chips igen alldeles för många, oh no! Nu ska jag göra annat !

A BIG EGO


Jag x 9 !


Snap

Äntligen hemma! (inte tv programet) Jag har gått som fan igen ohojj vad jag är trött i fötterna. Gick och tränade och lunchade lite med mamma. Efter det så gick jag runt i Kista galleria hittade några fynd i allafall 2 en bikini och ett par örhängen, riktiga KAP ! Nu ska jag hoppa in i duschen jag är svettig som en elefant (dom är väl svättiga?)


Fredag 13

Oh shit, oturs dagen! Min förra lärare hade namsdag fredag den 13 för något år sen alla hoppades på att hon skulle springa in i en vägg eller något, (men det hände inget). Men nu kanske det gör det vem vet? Ska snart äta frukost och sen ska jag åka till mamma för att träna och käka lunch. I gärkväll så kunde inte Karolina.. Så jag och Matilda såg på film hemma hos henne istället !

Okej

Nu är jag hemma igen för att äta middag. Idag har jag varit med Matilda och lekt, vi har ätit choklad fapino, skit gott btw. matilda jag ska ge dig pengarna ;) Sen hälsade vi på /våldgästade Karolina. Våldgästa är vårat mellannamn ! Ikväll blir det mys hos Karolina, förhoppningsvis.


Choklad fapino, skit gott (Matilda tipsade mig)


åh nu fattar jag

Jag har äntligen fattat varför folk skriver att dom hatar sina päron! jippie? Lite dålig uppdatering men det blev ett litet damp avbrott för mig, fan då orkar inte skriva mer heh! Men hursom helst så hade jag och Matilda en minst sagt speciell dag (HAHAHAHA) Karolina pallade inte, eller något sånt. Men nu ska jag göra annat ;)


Outfit


Tröja - H&M
Shorts - Gina Tricot
Skor - Skopunkten


Nice.

Godmorgon allihopa, jag har precis vaknat och sitter i min nya tröja från GinaTricot, skit mysig bra köp helt enkelt, grymt nöjd! Idag så ska Karolina och Matilda komma över och hjälpa till att nita ett par väldigt speciella jeans, ni kommer få höra mer om det under dagen.
Men nu ska jag äta frulle (frukost)!


The stuff!


...det var de jag köpte + en blå/turkos bh :)


HOT

Åh herregud! Idag var jag i stan med Matilda och shoppade, fy vad jobbigt att gå och ännu en gång sitter jag och tror att mina ben/fötter håller på att avlida! Men lite fina kläder och annat blev det minsann, ni ska få bilder i nästa inlägg. (Tror jag)! Ni kan även kika in på min och Matildas gästbloggning på Celines blogg! (klicka här)


HAHA vad tycker ni om min uuber smexiga pose ?


Vem ?


.. bar den här klänningen bäst Heidi eller Kelly?


LoveTheWayYouLie


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
Ääälskar videon as ball ju! Megan fox och Maryn eller Pippin från sagan om ringen *jag GARVAR*

OH GOSH

Okej, nu sitter jag här och tycker synd om mig.. Igen... Anledningen den här gången är att jag har gått ootroligt mycket idag. Först så gick jag till tandläkaren och där så fixade occh trixade några tandläkare med en utav min tänder, sen var det vidare till min mamma vi tränade och käkade lunch. Sen gick jag runt lite i gallerian men jag hitta inget speciellt så det blev till att gå hem igen nu ska jag ta något att dricka!

Sunshine!

Nu sitter jag här nyvaken vid datan, min mamma väckte mig genom ett STÖRANDE samtal som för det mesta gick ut på att jag mumlade och hon pratade på för fullt... Ska till tandläkaren det är därför jag blev väckt, såklart så ska det vara en tidig tid som jag ska till tandläkaren på, åh typiskt.


Pizzzza

Min tvilling Ida och jag gick iväg till närmsta pizzeria för ett tag sen och nu är det pizza middag, riktigt gott! Jag tog en margerita, om det nu stavas så. Den pizzerian som vi köpte pizza på är inte så jätte bra.. Men den är nära, haha!


Lite.


Några utav djuren som jag och Matilda fotade.


SPA

Har haft hemma spa hela morgonen, riktigt skönt att bara ta det lungt. Jag har bestämmt att inte göra något speciellt idag bara slappa! Kanske kolla på någon film eller liknande. Ska snart äta lunch hoppas det blir nåfot gott.

Första inlägget!

Det här är mitt första inlägg som ni kanske ser. Men jag hoppas att jag orkar blogga länge med den här bloggen för man vet ju aldrig. I den här bloggen så får ni läsa om min vardag och lite roliga grejer antar jag. Hope you like it!


RSS 2.0